top of page

Dakwerken

Wanneer u dakwerken plant, bent u bij Dakwerken Brems aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij topkwaliteit op maat en werken wij snel en efficiënt volgens de afgesproken prijs en termijn.

Dakwerken met een meerwaarde

Het dak is ongetwijfeld één van de belangrijkste elementen van uw hele woning. Eerst en vooral houdt het u droog en beschermt het u tegen alle weersomstandigheden. Het bepaalt ook in grote mate de stijl van uw huis. Tenslotte kan een vakkundig gebouwd dak u door de jaren heen een mooie cent besparen: het oordeelkundig gebruik van de beste isolatiematerialen kan een groot verschil maken op uw energiefactuur.

Dakwerken Brems is uw partner voor zowel nieuwbouw, renovatie als verbouwingswerken. Geen opdracht is te moeilijk of te complex voor onze ervaren dakwerkers. Zowel het aanleggen van platte daken, pannendaken, puntdaken, hellende daken of industriële daken doen wij met kennis van zaken en volgens de laatste nieuwe bouwtechnieken. Op die manier zorgen wij ervoor dat u een aanzienlijke meerwaarde op uw woonst verkrijgt.

Dakwerken voor elke stijl

Omdat het dak in zo’n grote mate het uitzicht van uw huis bepaalt, bieden wij een groot gamma aan materialen en afwerkingen. Wij geven u gericht advies over de mogelijkheden en dit aan een bijzonder scherpe prijs. Rustiek, modern, industrieel of minimalistisch? Voor elke stijl hebben wij een gepaste uitvoering. Ook in het gebruik van materialen kunt u rekenen op onze jarenlange expertise. Zo hebben aluminium, staal of keramiek elk kun eigen kenmerken die in bepaalde toepassingen tot hun volste recht komen.

Brems Dakwerken

Hebt u vragen? Wenst u verdere informatie? Aarzel niet en contacteer Brems Dakwerken in Vilvoorde, Brussel!

Plaatsen van hellende & platte daken in Vilvoorde, Brussel en Mechelen

Dakwerken Brems maakt een gedetailleerde offerte en een vooropgestelde planning van de werken. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken zodat de werken nooit langer duren dan voorzien en het vooropgestelde budget gerespecteerd wordt. Wij kunnen u ook bijstaan met administratieve zaken zoals bouwaanvragen of energiepremies. 

Contacteer ons snel en kijk hoe wij u bijstaan in uw project.

bottom of page