top of page

Dak renoveren

Dakwerken Brems renoveren dak

Hebt u vragen? Wenst u verdere informatie? Aarzel niet en contacteer Brems Dakwerken in Vilvoorde, Brussel!

U denkt eraan uw dak te renoveren? Dakwerken Brems is uw partner en staat u bij met professioneel advies en ervaring.

Opties voor dakrenovatie

Er zijn talloze opties voor dakrenovatie. Dit hangt af van de staat van het bestaande dak, uw persoonlijke wensen, het huis zelf en uw budget. Dakwerken Brems overloopt samen met u de mogelijkheden en adviseert u de beste oplossing voor de scherpste prijs. Elementen die

meespelen zijn o.a.:

  • Met het hele dak gerenoveerd worden of zijn het gebinte of de dragende structuur nog in orde. In dat geval kunt u ervoor opteren om enkel de dakbedekking te vervangen (pannen, roofing)

  • Wilt u het bestaande dak volledig van stijl veranderen door bijvoorbeeld een puntdak om te bouwen tot een volwaardige bovenbouw?

  • Zijn de dakpannen nog in prima staat? In dat geval kunnen deze opnieuw gebruikt worden en kunt u flink besparen op de kosten.

  • Kiest u voor een overzetdak? Ook in dit geval kunt u heel snel én goedkoop uw dak er als nieuw laten uitzien.

  • Binnenafwerking en isolatie. Met een goede isolatie investeert u in eerste instantie meer maar verdient u dit in de jaren daarna terug. Bovendien komt u zo in aanmerking voor bepaalde premies. Ook hierover kan Dakwerken Brems u meer vertellen.

Dak isoleren

Een dak isoleren heeft niets dan voordelen. U bespaart flink op uw energiefactuur, u creëert een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning en u levert een bijdrage aan het milieu door minder warmte te verspillen. Tijdens warme zomermaanden blijft u huis weer net koeler omdat de isolatie de warmte buiten houdt. U vermijdt vochtproblemen en schimmelvorming omdat dakisolatie de temperatuur aan de binnenkant van het dak doet dalen. Tenslotte biedt een goede isolatie niet enkel bescherming tegen temperatuurschommelingen maar ook tegen lawaai van buitenaf. U verbetert dus ook de akoestiek in uw woning.

Afwerking met dakranden, profielen en dakramen

Dakwerken brems werkt de hele renovatie tot in de puntjes af. Zo nemen we niet enkel het dak onder handen maar bieden we ook een grote keuze in dakramen, dakranden en profielen. Dankzij een uitgebreide en gedetailleerde offerte weet u op voorhand precies wat het kostenplaatje zal zijn. Tijdens de renovatie houden wij ons aan de vooropgestelde planning zodat u precies weet wanneer de werken beginnen en afgerond zijn.

Dakwerken Brems  kan terugvallen op jaren ervaring. Onze ervaren dakwerkers kennen de regels van de kunst en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste trends, evoluties en technieken. Contacteer ons vrijblijvend. Wij maken met alle plezier een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw dak.

bottom of page