Verbouwingswerken en renovatie in Vilvoorde, Brussel, Mechelen

Brems dakwerken

Hebt u vragen? Wenst u verdere informatie? Aarzel niet en contacteer Brems Dakwerken in Vilvoorde, Brussel!

Bouwen of verbouwen

 U koopt het huis van uw dromen niet – u bouwt het. Maar dat doet u natuurlijk niet in uw eentje. Brems uit Vilvoorde heeft daarvoor liefst vijftig medewerkers voor u klaar staan. Met hun gespecialiseerde aanpak bouwen ze mee aan uw droom. Hebt u al een huis? Maar wilt u verbouwen? Ook dan steekt Brems de handen uit de mouwen, zodat al uw werken van een leien dakje lopen. Wij zijn immers een ervaren aannemer voor verbouwingswerken.


Helemaal afgewerkt

De vakmannen van Brems hebben ieder hun eigen specialiteit. Start u met een ruwbouw? Dan zet Brems zijn eigen vaklui aan het werk. De technische
afwerking laten we over aan vaste onderaannemers. Die leggen uw elektriciteit, installeren uw sanitair en plaatsen uw verwarming.  En de binnenafwerking? Daarvoor vertrouwt u op onze eigen gekwalificeerde schrijnwerkers. Zijn de bouwwerken klaar? Dan stapt u binnen in een volledig afgewerkt huis.


Duurzaam materiaal

Brems gebruikt voor zijn werken alleen de beste materialen. Ons motto? Onze kwaliteit vandaag is onze reputatie voor morgen. Zo bent ú zeker van een duurzaam huis. En geniet u jaren later nog van het resultaat. Ook voor dakwerken kunt u bij ons terecht.

Verbouwingswerken en renovatie in Vilvoorde, Brussel, Mechelen