top of page

Brems Dakwerken in Vilvoorde

Brems Dakwerken is reeds generaties lang dakwerker voor privé en industrie. Zo plaatsen wij hellende daken en platte daken bij nieuwbouw en verbouwingen.  Brems is lokaal gelegen en gevestigd in Vilvoorde, tussen Mechelen en Brussel. Met 50 professionele werknemer in dienst kunnen we kwaliteit garanderen. Wij dan ook trots op de kwaliteit en service die wij onze klanten bieden.

Is uw dak aan vernieuwing toe? Wilt u een hellend of een plat dak op uw nieuwe woning ? Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte. Wij werken in de regio Vilvoorde, Brussel en Mechelen!

Waarvoor kan u bij Brems terecht ?

Dakwerken

Hellende & platte daken: leien, pannen, roofing, shingels, golfplaten...

Koperwerken en zinkwerken

Dakgoten, staande naad,...

Timmerwerken en schrijnwerken

Daktimmer, ramen & deuren.

Afwerken van zolders & isolatiewerken voor uw zolder

Schouwrenovaties

Heropmetsen & flexibele schouwsystemen

Gevelbekleding

Decoratieve bekledingen: gyproc, pvc, hout, trespa

Verbouwingswerken van A tot Z

Nieuwbouw

Feilloze dakwerken

Iedereen heeft nood aan een dak boven zijn hoofd. En hangt het van Brems uit Vilvoorde af? Dan is dat een perfect dak. Eentje waaronder u zich geborgen voelt. En waarover u zich geen zorgen moeten maken. Bouwt of verbouwt u? Dan bent u bij Brems aan het juiste adres. Wij hanteren strenge kwaliteitsnormen en garanderen u feilloze dakwerken – al tien generaties.

Dakwerkers met ervaring

Met Brems krijgt u geen onaangename verrassingen op uw dak. Onze vaste ploeg van vijftig dakwerkers kent alle kneepjes van het vak. Hebt u een hellend dak of plat dak? Met leien, pannen, golfplaten of roofing? Dan weet Brems van aanpakken. 
Zoekt u een schrijnwerker of een zinkwerker? Of wilt u uw schouw renoveren, uw gevel bekleden, uw zolder isoleren of uw dakgoot vernieuwen? Ook dan bent u bij ons in goede handen.Ook voor verbouwingswerken moet u bij ons zijn.

Gratis offerte

Woont u in de omgeving van Mechelen, Vilvoorde of Brussel? Geef Brems dan een seintje via een vrijblijvend contact. Wij komen zo snel mogelijk langs!

  • Facebook
bottom of page